top of page

EGRETIA REVIEW | EGT STIJGT 6000% | FOOTBALL MASTER | BLOCKCHAIN GAMING | CRYPTOCURRENCY REVIEW


EGT Coin, de munt die in een jaar tijd bijna 6.000% steeg. Ook wil Egretia ‘s werelds eerste blockchain voetbalspel lanceren.

Welkom bij Cryptosanders!! Het Cryptokanaal voor starters in Crypto!

Ik plaats video’s met suggestions en tips over hoe je met cryptocurrency kan beginnen. Van de aanschaf van je allereerste bitcoin, tot het uiteindelijke handelen in Cryptovaluta en meer! En wil je nu op de hoogte blijven van al het Cryptonieuws, kijk dan zeker iedere week de Crypto nieuws weekupdate.

LIKE EN ABONNEER: Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan even het duimpje omhoog, abonneer je op het kanaal en zet de notificaties aan om geen video meer te missen!

VRAGEN: Cryptosanders@gmail.com

DISCLAIMER: Ik ben geen financieel adviseur. Doe je eigen analysis! De content material die ik aanbied is louter van amuserende en educatieve waarde. Denk goed na alvorens je in de Crypto stapt, het is een zeer heftige en unstable markt, investeer daarom nooit meer dan je kunt missen.

Altijd al willen weten wat Cryptocurrency is, wat BITCOIN en Altcoins zijn en hoe deze te kopen/verkopen/traden, like en volg ons op Youtube/Instagram/Twitter/Facebook/Telegram!

? Dank voor het kijken en volgen van Cryptosanders!!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page